K8 – Knud Holms gate 8

Prefab til nytt signalbygg

Signalbygget K8 bygges midt i Stavangers sentrale forretningsdistrikt. Bygget blir på 16 etasjer og har i tillegg tre etasjer under bakken. Det blir dermed et av de høyeste byggene i byen. Det totale arealet er på 15.000 kvadratmeter og bygget vil romme cirka 600 kontorplasser, konferansefasiliteter, spisesteder og restauranter.

Kamstål AS skal levere moduler for fundament, bunnplater, vegger, søyler og dragere. Modulene materialiserer seg i sveisede korger og rullearmering, og blir levert med enkle og effektive monteringsplaner.

Avtalen innebærer armeringsleveranser bestående av flest mulig prefabrikkerte løsninger grunnet plassmangel på byggeplass.

Kamstål sin stab av ordremottakere, ingeniører, produksjonsplanleggere og produksjonsmedarbeidere, logistikkmedarbeidere og byggeplassrådgivere, er med i alt fra prosjektering til installering. De er dypt involvert i alle faser for å sikre at gjennomføringen går som planlagt.

Vi er glade for at Skanska Norge viser oss denne tilliten, og vil gjøre vårt aller ytterste for å tilfredsstille, sier Einar A. Mortensen, daglig leder i Kamstål AS.

– Bakgrunn for valg av Kamstål AS bygger rundt et ønske om å øke effektivitet på byggeplass ved innkjøp av prefabrikkerte armeringsløsninger. Dette, kombinert med konkurransedyktige priser på slakkarmering og bearbeiding, gjorde at vi ønsker å forsøke Kamstål AS som samarbeidspartner. Prosjektet har forventninger til at leveransen vil kunne bidra til å redusere byggetid og behov for riggplass, forteller Even Kvan Frøland, prosjektsjef i Skanska Norge, Region Sør.